in de buurtFolderLinks
 
    Dagrecreatie   verblijfsrecreatie   Horeca  
  Verblijfrecreatie    
 
stippellijn
Bed and Breakfast  
www.bijdoortje.nl/
Tell: 0478-855237 | 06-48312624
 
   

Bij Doortje is gevestigd in Wellerlooi, een mooi dorpje gelegen in nationaal park de Maasduinen. Gelegen aan startpunten van fietsknooppunten, mountainbikeroutes en wandel- en ruiterpaden biedt Bij Doortje een prachtige uitvalsbasis. Het is mogelijk om samen met je paard te komen overnachten. Er zijn ruime stallen aanwezig. Bij Doortje is geschikt voor twee tot vier personen. Het vakantie-appartement heeft een eigen toegang, eigen douche, apart toilet, een ingericht keukentje en gemeubileerde huiskamer met slaapbank. De bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst en ook bad- en keukenlinnen is voor u beschikbaar. Verder is het appartement ingericht met een televisie, Senseo koffieautomaat, waterkoker en heeft u de beschikking over WiFi. Fietsen kunnen binnen gestald worden en er is mogelijkheid tot opladen van een accu.

Bed and Breakfast Bed and Beakfast  
   
stippellijn
Minicamping d'n Dikkenberg  
www.dikkenberg-online.nl
Tell: 0478502173
 
   

Mini camping "D'n Dikkenberg" is gelegen aan de voet van het "Nationaal Park de Maasduinen" op de grens van Landgoed De Hamert.
U kunt genieten van een landelijke omgeving en een zeer gevarieerd landschap met tuinderijen, boerderijen en bossen op ongeveer 1 km. van de Duitse grens.

Minicamping d'n Dikkenberg Minicaming d'n Dikkenberg  
   
stippellijn
Hostellerie de Hamert  
www.hamert.nl
Tell: 0774731260
 
   

Zestig jaar culinaire traditie op hoog niveau. Maar ook zestig jaar jong en voortdurend innoveren. Dát is Hostellerie de Hamert. Wat in de rijke geschiedenis van De Hamert is gebleven, is de eeuwige rust van de voorbijglijdende Maas. Vier generaties en een veelvoud aan gastronomische trends zijn gekomen en gegaan. Dineren en logeren in De Hamert is ook anno 2008 optimaal genieten van Limbourgondische gastvrijheid, met in elk jaargetijde streekgebonden specialiteiten.: van de vermaarde asperges in het voorjaar tot de mooiste wildgerechten van de jachtbuit der Maasduinen in het najaar. Wij hopen u snel weer eens te mogen verwelkomen. Monique & Roger Smits

Hostellerie De Hamert Hostellerie De Hamert  
 
stippellijn
Kinderboederij de Loi  
www.campingheidehof.nl
Tell: 0774731453
 
   

Buiten de bebouwde kom van Wellerlooi ,dicht bij het plaatsje Arcen, licht onze fraai gelegen minicamping HEIDEHOF. Limburgse gastvrijheid, zeer schoon en verwarmd sanitair, ruime kampeerplaatsen en een mooie omgeving van de Maasduinen zorgen op onze camping al jaren voor een zeer geslaagde vakantie! Deze website laat u alvast (mee) genieten van de sfeer en kwaliteit waar wij voorstaan. Graag ontvangen we u binnenkort op onze camping. De koffie staat klaar!

Minicamping Heide-hof Minicamping Heide-hof  

 
stippellijn
Hoeve de Maasduinen  
www.hoevedemaasduinen.nl
Tell: 0478501697/0478501901
Mob: 0651883965
 
   

Aan de rand van Wellerlooi ligt in een zeer rustige omgeving midden in het hart van de maasduinen, naarbij fiets en wandelknooppunt (nr64) onze nieuwe boerderijcamping. Voorzien van ruime campingplaatsen met alle nuts voorzieningen, en een geheel nieuwe luxe verwarmde sanitaire gebouw. Onze camping is ideaal voor mensen die de rust opzoeken en van de natuur genieten, houden van wandelen en fietsen, en in de omgeving zijn vele mooie beziendwaardigheden. In de zomertijd kunt u genieten van ons boerderij terras en kunt u tevens als campinggast een kijkje nemen op ons bedrijf. In het voorseizoen heeft u de mogelijkheid om het steken van asperges te zien, een echt Limburgse traditie. Wij hopen u graag te verwelkomen met een lekker Limburgs stukje vlaai.

Hoeve de Maasduinen  
stippellijn
Lodge Maasduinen  
www.lodgemaasduinen.nl
Tell: 0478502656
 
   

Theetuin, boscafé en pension
Dit bijzondere gebouw in Nationaal Park Maasduinen ligt aan een oude Maasarm verscholen in de bossen van Wellerlooi in een kleine zandgroeve en is een ideale accomodatie voor fietsers, Nordic-walkers, mountainbikers, ruiters, natuurliefhebbers en rustzoekers.
Overige activiteiten: trouwpartijen, gelegenheidsfeesten, exposities cursussen, workshops, vergaderingen, groepsaccomodatie en bed en breakfast.

Lodge Maasduinen Lodge Maasduinen  

Design by Rob Wintjes © 2008